Workspace ONE EMM By VMware -järjestelmä

Tehokas ja turvallinen Workspace ONE -ratkaisu (Standard / Advanced Edition) mobiliteetin keskitettyyn hallintaan. Oli sitten kysymyksessä ’Bring Your Own Device’ -asian ratkaiseminen (BYOD Enterprise), Android -laitteen etähallinta, MDM -ohjelmisto SaaS -palveluna tai jokin muu mobiililaitteisiin sekä -ohjelmistoihin liittyvä kysymys – me autamme vuosien ammattitaidolla.

VMware Workspace ONE (AirWatch) -järjestelmän esittely ja ratkaisun kokeilu

Meiltä saat asiantuntevan ja veloituksettoman esittelyn omalla toimistollasi. Ennen esittelyä käymme mielellämme keskustelun sekä teknisistä että liiketoiminnallisista tarpeistanne varmistaaksemme juuri organisaatiollenne sopivan lähestymistavan. Samassa esittelyssä näytämme aidosti miten käyttäjänne voivat hyödyntää Workspace ONEa arkisessa työssään.

Voitte halutessanne kokeilla AirWatchia veloituksetta 30 päivän ajan. Asennamme ratkaisun siten, että voitte siirtyä halutessanne kokeiluversiosta suoraan tuotantoympäristöön ilman ylimääräisiä ja yllättäviä kustannuksia.

Turvallinen SaaS -ratkaisu pilvestä – taikka paikallisasennuksena (on-premise)

Molemmat asennusvaihtoehdot ovat mahdollisia. Saatte VMware AirWatch -ratkaisun ketterästi käyttöön SaaS -palvelukeskuksesta, jossa tietoturva on viety huippuunsa. Mikäli tietoturvapolitiikkanne kuitenkin vaatii AirWatch -ratkaisun asentamista palvelukeskukseenne, tämä järjestyy myös. Sertifioidut asiantuntijamme pitävät huolen kakiksta asennuksiin liittyvistä asioista ja voitte huoletta keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Modulaarinen kokonaisuus – kasvaa liiketoiminnan mukana

Organisaationne voi lähteä ketterästi käyntiin ja hyvinkin kevyellä VMware Workspace ONE (AirWatch) -ratkaisulla. Workspace ONE joustaa tarpeittenne mukaan ja kasvaa liiketoimintanne kasvaessa. Saatte ratkaisun kuukausimaksulla käyttöönne ilman, että sitoutuisitte etupainotteiseen maksuohjelmaan. Mikäli lisenssimäärässänne tulee kuukausitasolla muutoksia me pidämme huolen siitä, että lisenssimaksu on aina käytön mukainen. Tämä malli on mielestämme oikeudenmukainen eikä sitouta organisaatiotanne raskaisiin vuosimaksuihin etukäteen.

Olemme sertifioituja alan ammattilaisia monen vuoden kokemuksella

Pidämme jatkuvasti yllä ammattitaitoamme sekä VMware AirWatchin että muiden kumppaneidemme teknologian osalta. Haluamme lisäksi tuoda liiketoiminnan näkemyksen järjestelmätasolle, jotta organisaationne voi entistä paremmin palvella asiakkaitaan.