Smartphone Solutions Oy


Kalasataman Kummeli Business Park
Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki, Finland
smart.info (at) smartphonesolutions.fi
+358 (0) 207 401 945

Toimitusjohtaja ja vastaava konsultti Veli Holm on pitkän työuran tehnyt myynnin, markkinoinnin ja ICT -alan ammattilainen.

Valmistuttuaan Helsingin Kauppakorkeakoulusta (Aalto Yliopisto) on hän työskennellyt myynnin johtotehtävissä mm. Seven Networks Oy:ssä, Lawson Software Oy:ssä sekä Vine Oy:ssä. Nykyisessä toimessaan hän on toiminut toimitusjohtajana sekä vastaavana konsulttina vuodesta 2004 alkaen.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

   

  Velillä on monipuolinen työkokemus sekä osaamista erityisesti:

  • myynnistä ja sen johtamisesta (B2B -järjestelmämyynti, suora- ja kanavamyynti, asiakkuuksien hallinta) sekä kotimaassa että ulkomailla
  • markkinoinnista (tietokannat, järjestelmät, verkkosivustojen interaktiivisuus, markkinoinnin automaatio) sekä
  • tietotekniikasta (organisaatioiden mobiilisuus, tietoturva, CRM-, EMM- ja  ERP -järjestelmät, yhdistetty viestintä UCC)
  • konsultoinnista – myynti ja markkinointi verkossa sekä hakukoneoptimointi, tietotekniikan hyödyntäminen liiketoiminnassa, mobiililaitteiden ja -sovellusten keskitetty hallinta sekä tietoturva

  Veli on ollut mukana johtamassa ja toteuttamassa lukuisia konsultointi- sekä järjestelmähankkeita useilta eri toimialoilta 30 vuoden ajalta. Velin intohimona on erityisesti suomalaisten pk -yritysten myyntityön ja asiakaskokemuksen kehittäminen, toiminnan laajentaminen verkossa sekä kansainvälistyminen uutta tietotekniikkaa hyödyntäen. Kansainvälisestä kaupasta Velillä on kokemusta sekä Pohjoismaisista että Intian markkinoista.

  ”Olemme kiitollisia Velin tuomasta kokemuksesta digitalisaation hankkeissamme. Hänen näkemyksensä tietotekniikan hyödyntämisestä liiketoiminnassa on auttanut meitä useissa projekteissa. Olemme tehneet hänen kanssaan vuosia yhteistyötä niin konsultoinnin kuin teknologian aloilla. Voin suositella Veliä lämpimästi.” Ari Saarainen, toimitusjohtaja Minico Consulting Oy.